Mig33 sumedang Community
 
IndeksFAQPencarianAnggotaPendaftaranLogin

Share | 
 

 Mozilla Mobile S60v3 pake Basa Sunda. Percaya teu? Buktikanlah!!!

Go down 
PengirimMessage
Gie_FoRce
New Member
New Member


Male
Jumlah posting : 4
Age : 30
Lokasi : Sumedang
Nick Mig33 : Gie_FoRce
Registration date : 08.02.10

PostSubyek: Mozilla Mobile S60v3 pake Basa Sunda. Percaya teu? Buktikanlah!!!   Mon Feb 08, 2010 12:47 am

Assalamualaikum,

Sabenerna sayah ngedit softwares Mozilla keur Handphono Nokia Symbian S60v3 ie tos 1tahun kapengker. Tapi teu aya lepatna lah kan upami abdi ngiring sharing didieu kanggo barudak Miggers Sumedang utami na..
Sadaya parantos ununga panginten sareng namina mozilla Browser th. tah ieu mah versi mobile na. Ieu aplikasi sanes aplikasi java. ieu bergerak dina Flatform Symbian 3rd (S60v3) atawa langkung dikenal Symbian 9.x .
Untuk ningali list daftar hape nu compatible nu symbian 3rd sok mangga d magicword wae di Amang Gugel. .

Langsung ae sedot Lur di:
DOWNLOAD

Copy kn file Mozila S60v3.sis eta knu henpong lwt kabel data, trus eksekusi dina file manager henpong na...
Perhatikeun user agreement na.. ini asli mod by Me lho.. hehehhehee.... Twisted Evil

Maju terus Miggers Sumedang.

Wassalam,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Mozilla Mobile S60v3 pake Basa Sunda. Percaya teu? Buktikanlah!!!
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Mig33 sumedang :: Mobiles :: NOKIA-
Navigasi: