Mig33 sumedang Community
 
IndeksFAQPencarianAnggotaPendaftaranLogin

Share | 
 

 WILUJENG TAUN ENGGAL

Go down 
PengirimMessage
Gezz
Super Moderator
Super Moderator
avatar

Male
Jumlah posting : 65
Age : 32
Lokasi : sumedang
Nick Mig33 : rexxars / K_I_R_A
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: WILUJENG TAUN ENGGAL   Sun Jan 04, 2009 6:41 pm

wilujeng taun enggal ah kasadayana...

mugi-mugi dina taun nu anyar ieu, urang di paparinan rizki nu leuwih,
sareng janten langkung sae dina sagalarupina ti taun kamari....

amien
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://gezz-666.blogspot.com
 
WILUJENG TAUN ENGGAL
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Mig33 sumedang :: HIBURAN :: Salam-salam-
Navigasi: